Voorbeeld factuur

Voorbeeld factuur voordat je een factuur definitief naar de klant verstuurd is het handig om eerst een voorbeeld van de factuur te bekijken. Vooral omdat je er zeker van wilt zijn dat alle belangrijke punten worden genoemd en dat de opmaak er professioneel uit ziet.

De voordelen van een digitaal voorbeeld factuur

  • Digitaal voorbeeld factuur versturen per mail – Bekijk de uiteindelijke factuur in PDF maar ook de begeleidende tekst.
  • Factuur opmaak Voordat de factuur definitief wordt verzonden kan de opmaak nog aangepast worden.
  • Zoek een factuur programma dat bij je past De meeste online facturatie software heeft een gratis versie. Bekijk de voorbeeld factuur om een beslissing te nemen met welk online facturatiemodule jij in zee wilt gaan.

Digitaal voorbeeld factuur versturen per mail

Na het klant contact en akkoord op een offerte is het van belang dat er een professioneel en compleet factuur wordt verzonden naar de klant. Het komt namelijk nogal amateuristisch over als een factuur nog aanpassingen nodig heeft. Vandaar dat TheNextInvoice een optie heeft toegevoegd om een voorbeeld factuur te sturen naar een mail adres naar keuzen. Nu zie je exact wat jou klant te zien krijgt.

Tevreden met de factuuropmaak en begeleidende tekst in het voorbeeld? Alles nog één keer voor de zekerheid gecheckt? Dan kun je gelijk vanuit het zelfde scherm de factuur definitief versturen. Bij TheNextInvoice kun je deze factuur ook nog een volgen door een zogenaamde Track & Trace. Op deze manier weet je of de factuur is aangekomen, geopend maar ook of de factuur is betaald!

Digitaal PDF voorbeeld factuur opmaak

In de zogenaamde PDF creator kun je live zien hoe de layout van de uiteindelijke factuur uit komt te zien. In TheNextInvoice kun je zelfs meerdere profielen aanmaken. Stel, jou bedrijf verkoopt meerdere producten/services dan kun je de klanten een factuur versturen vanuit verschillende factuur opmaken, handelsnamen etc.