Facturen verzamelen met Storecove

Facturen verzamelen met Storecove is een uitkomst voor iedere ondernemer die niet te lang met zijn boekhouding bezig wil zijn. Met behulp van Storecove haalt iedere ondernemer dagelijks automatisch zijn inkoopfacturen op bij zijn leverancier. Digitaal wel te verstaan. Na het ophalen stuurt Storecove de facturen direct door naar het gewenste e-mailadres (van de accountant bijvoorbeeld) of plaatst ze desgewenst zelfs direct in de boekhouding van de ondernemer.

Hoe werkt Storecove

Nadat je als ondernemer een account hebt aangemaakt bij Storecove kun je jouw leveranciers gaan koppelen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je gebruikersnaam en wachtwoord van de online omgeving van de betreffende leverancier. Denk hierbij aan Vodafone, KPN, MKB Brandstof, Bol.com, etc. Iedere maand komen er nieuwe leveranciers bij waarmee Storecove een koppeling heeft. Nadat de koppeling is gelegd zal Storecove iedere dag automatisch voor je inloggen om nieuwe facturen op te halen. Nadat de factuur is opgehaald kan deze direct worden geboekt in ieder gewenst boekhoudpakket, of kan deze al PDF of UBL worden doorgestuurd naar bijvoorbeeld je accountant of boekhouder.

Voor wie is Storecove

Storecove is ideaal voor iedereen die met facturen te maken heeft. Met name ondernemers binnen het MKB, maar ook hun accountants of boekhouders. Doordat Storecove de facturen automatisch ophaalt, direct nadat ze door de leverancier beschikbaar zijn gesteld, is de boekhouding altijd op orde. Dat bespaart dus niet alleen de ondernemer veel tijd en geld, maar ook de boekhouder. Let op; als accountant voorkom je op deze manier lange openstaande posten lijsten waarvan de klant de facturen vaak niet eens meer terug kan vinden. En accountants kunnen een eigen omgeving aanmaken bij Storecove, waarin ze alle instellingen precies zo kunnen bepalen dat het voor hun kantoor goed werkt.

Proefperiode?

Meld je hier aan voor een geheel vrijblijvende 7-daagse proefperiode.
Aanmelden