Met deze tips ga je efficienter factureren in de horeca

Online Factureren met TheNextInvoice. De mooiste documenten voor iedere ondernemer. Althans, als het om verkoopfacturen gaat! Verkoopfacturen versturen geeft een fijn gevoel. En dat is ook logisch, je hebt immers veel werk verricht om omzet te kunnen maken en dat ga je nu verzilveren. Facturen zijn een soort visitekaartje van je onderneming. Een factuur moet er dus netjes en professioneel uitzien. Bovendien is het belangrijk dat een factuur correct optelt. Facturen die onjuist zijn, of de verkeerde btw percentages bevatten komen erg slordig over. De klant zal dit ook opmerken en dat doet af aan het vertrouwen dat hij heeft in de ondernemer die de factuur verstuurd heeft. Maar hoe maak je nu goede facturen? Daar kan The Next Invoice je bij helpen!

Proefperiode?

Meld je hier aan voor een geheel vrijblijvende 7-daagse proefperiode.
Aanmelden

Facturen maken

Facturen maken is niet moeilijk. En al helemaal niet als je dat met TheNextInvoice doet. TheNextInvoice heeft namelijk een online facturatiesysteem ontwikkeld waar je in no-time je eigen facturen opmaakt. Het is simpel; je maakt een nieuwe klant aan, vult de factuur met de verkochte diensten of producten en je bent klaar om te gaan! Het systeem doet de rest. Het voordeel hiervan is dat je dus zelf niet hoeft te rekenen. Het systeem rekent automatisch het totaalbedrag voor je uit en houdt hierbij ook rekening met de gekozen BTW. Maak jij bijvoorbeeld facturen met daarop 21% BTW, dan zal het systeem van TheNextInvoice dit automatisch verwerken. Tijdens het maken van de facturen kun je direct zien hoe deze eruit komt te zien. Als je klaar bent kun je de factuur opslaan of direct versturen naar je klant!

Facturen sturen

Facturen sturen is ook een fluitje van een cent. Je kunt de facturen namelijk direct per mail naar de klant versturen. Uiteraard wordt de e-mail vanuit jouw eigen e-mailadres verstuurd als jij dat wilt. En ook de tekst in de e-mail kun je zelf bepalen. De factuur zal als pdf worden bijgevoegd. Wil je de facturen toch liever per post versturen? Dat kan natuurlijk ook. Dan sla je de facturen op en print je ze vervolgens zelf uit. Dit kan op jouw briefpapier, maar je kunt in het systeem van TheNextInvoice ook jouw logo en bedrijfsgegevens invoeren. Zo ziet ook de pdf er mooi en professioneel uit. Precies volgens jouw eigen huisstij

Facturen scannen

En TheNextInvoice gaat nog verder. Want je gaat met dit systeem ook besparen op je accountantskosten! Je hoeft namelijk niet langer al je facturen in mappen te bewaren of in te scannen en door te sturen. TheNextInvoice koppelt direct met de online boekhoudpakketten van Twinfield en Exact, waardoor de facturen direct in de administratie terecht komen. Zo hoef je jezelf dus nooit meer druk te maken om de volledigheid van je boekhouding. Het enige wat jij moet doen is facturen maken en facturen sturen. Het systeem doet de rest. Jouw accountant ontvangt zo automatisch alle facturen en zelf hij hoeft hier niks meer aan te doen. TheNextInvoice zet de facturen direct op de juiste plek in de boekhouding! Handig toch? Wil je zelf het gemak ervaren van online factureren met TheNextInvoice? Probeer het systeem dan 7 dagen gratis. Uiteraard zit je nergens aan vast. Maar je zult zien dat facturen sturen nog nooit zo leuk was. Enjoy!

Proefperiode?

Meld je hier aan voor een geheel vrijblijvende 7-daagse proefperiode.
Aanmelden